Dessert Wannegem-Lede – Jarlicious

Bereid je voor om jezelf te verliezen, om je onder te dompelen in een nieuwe smaaksensatie zoals je die nog nooit eerder hebt ervaren, en om een nieuw universum van creativiteit te ontdekken. Onze hemelse lekkernijen worden voorzichtig met de hand gemaakt en speciaal voor jou geproduceerd met de beste ingredienten. Jarlicious is het zaligste om te profiteren van de heerlijke momenten van het leven, of het nu gaat om het bijpraten met een vriend, een verjaardag of een feest in Wannegem-Lede.

Over Jarlicous

Jarlicious is opgericht door vakkundige createur Kurt. Jarlicious is de volmaakte mix van passie voor gezonde voeding, creativiteit, geluk en ondernemerschap. Dit met als doel een creatief en hedendaags dessertconcept te vormen dat snel en makkelijk leverbaar is in een jar voor bedrijven of feestjes bij je thuis, op je kantoor of met je vereniging. Jarlicious is een lekker en innovatief oplossing voor het conventionele dessert en neemt de zorgen van drukbezette personen met weinig tijd en inspiratie weg. Jarlicious wil iedereen laten genieten van modieuze en heerlijke dessertmomenten, samen met de collega’s op het werk, je klanten, de kinderen thuis, onder vrienden, ….. Enjoy your Jar happy moment of the day.

Kurt Jarlicious

Een grensverleggende dessert

Onze deskundige createur Kurt gebruikt alleen de beste ingrediënten om zalige lekkernijen te maken. Kurt is gedreven door passie om nieuwe seizoensproducten te vervaardigen die een nieuwe definitie geven aan uitstekende smaakervaringen.

Onze createur Kurt is altijd aan het testen met nieuwe smaken en texturen, het pairen van verse ingrediënten en unieke technieken om trendsettende traktaties te ontwerpen. De verleidelijke kunstwerken van onze ervaren createur zal jouw zintuigen betoveren en je laten lachen.

Ons aanbod

Hier is een voorlopige lijst van de huidige jars die we beschikbaar hebben. Kom regelmatig terug omdat we steeds nieuwe smaken toevoegen en graag limited edition, seizoensgebonden smaken ontwikkelen.
Stuur ons een email als je een suggestie hebt voor een combinatie die je hier zou willen zien.

jar icon

Jar Nuts

Als je thuis van noten houdt en op zoek bent naar nieuwe snackopties of als je een BBQ geeft en je graag nootjes serveert, ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een prachtige selectie van nootachtige jars die niet alleen comfortabel zijn, maar ook alle voedings- en gezondheidsvoordelen bieden die je van noten mag verwachten.
jar icon

Jar Dessert

Ontdek onze jar desserts vol echte smaken en texturen. Deze zijn perfect om te delen aan buren op een verscheidenheid van gelegenheden. Een diversiteit van gezonde rode vruchten fusies, zoute Caramel, nootachtige Hazelnoot, zachte Chocolade Crèmes en zo veel meer; een krachtige selectie van lekkere desserts in een potje. Geniet van deze delicate en hemelse desserts met jouw klanten tijdens uitstapjes, party's en evenementen.
jar icon

Jar Nut pastes

De omzetting van een noot in zijdezachte notenpasta is misschien wel het mooiste wat er met een noot kan gebeuren. Dat lijkt ons niet meer dan logisch! Pure jar nut pastes zijn bij Jarlicious verkrijgbaar in een breed assortiment aan smaken. We malen de noten fijn tot er een malse notenpasta ontstaat, en het resultaat is iets wat we in één keer op zouden willen eten.
jar icon

Jar Caramel pastes

Onze gezouten caramel jar pastes hebben rijke, diepe karameltoetsen - zeer smakelijk. Met toetsen van Fleur de sel, puur fruit of chocolade,...
jar icon

Jar Chocolate Pastes

De omvorming van een heerlijke chocolade in echte Chocoladepasta is misschien wel het mooiste wat er kan gebeuren. Dat lijkt ons niet meer dan logisch! Pure jar Chocolate pastes zijn bij Jarlicious verkrijgbaar in een breed assortiment aan smaken. We maken de chocolade tot er een crunchy chocoladepasta ontstaat, en het resultaat is iets wat we in één keer op zouden willen lepelen.

We streven naar plezier

Bij Jarlicious streven we voortdurend naar genieten. In feite zijn we altijd bezig met het bedenken van frisse ideeën en het maken van nieuwe artikelen. We voegen nieuwe items toe voor verscheidene seizoenen, limited editions, en nieuwe productlanceringen. Met onze bijzondere en hemelse creaties hopen we onze klanten te voorzien van een dessertenhemel.

Onze aantrekkelijke aanbod heeft een verbazingwekkende selectie van desserts. Onze vers bereide Jar Desserts hebben een exceptioneel heerlijke smaken, geuren en texturen die jouw smaakpapillen zal prikkelen. Onze meesterwerken zullen iedereen met een zoete trek bekoren! Al onze artikelen worden gemaakt met de beste en meest zuivere ingrediënten die beschikbaar zijn.

Ideaal voor elke feest

Wat de gelegenheid ook is, jouw ideale dessert wordt geleverd in Wannegem-Lede. Niets zegt meer “speciale gelegenheid” dan de volmaakte jars te laten leveren. Verjaardagstaarten in het bijzonder zijn de sterattractie van elk verjaardagsfeest, en bij Jarlicious kan je uitzonderlijke, handgemaakte jars laten brengen in Wannegem-Lede, helemaal met versieringen en zelfs op maat gemaakte notities.

Ben je op zoek naar een mooi, exceptioneel, smakelijk product om aan jouw aanbod toe te voegen, of wil je partner worden en onze jars verkopen? Dat is bij ons volledig mogelijk! Wij verkopen niet alleen aan consumenten maar ook bedrijven, traiteurs, cateraars, delicatesse zaken. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Jars @ home

Geef jouw familiemoment dat extra smaakje. Plan je binnenkort een BBQ in Wannegem-Lede en wil je er wat flair aan toevoegen? Kies dan voor Jarlicious, een uitzonderlijk dessertconcept op basis van jars. De trendy jars zijn stijlvol, puur, lokaal en gemaakt van eerlijke en verse ingrediënten . Neem jouw vriendinnen mee op een reis doorheen de seizoenen en keukens. Elke gezin kiest zijn of haar favoriete potje, en jullie genieten allemaal van een bijzonder smaakervaring. De Jarlicious zijn bekende lekkernijen die gemakkelijk te geven en genieten zijn.

Jars @ Work

Een handige dessert voor al jouw vergaderingen en evenementen, op het werk met jouw collega’s, klanten of gewoon voor jezelf. Ontdek deze zuivere smaak- en textuursensatie in een jar. Wil jij samen met jouw collega’s onze Jarlicious proeven? Plaats je bestelling via onze online bestelmodule. Eenvoudig en rap. Bestel nu met enkele collega’s die nood hebben aan een trendy en hippe energieboost, jouw ideale jar in Wannegem-Lede.

=> Bekijk ook hieronder nog onze andere mogelijkheden zoals gifts of abonnementen..

Ben je op zoek naar jar levering in de buurt van Wannegem-Lede?

Als het op een online bakkerij aankomt, heb je het recht om het beste te verwachten. Wij bereiden onze jars met de grootste zorg, zodat je er zeker van kan zijn dat elke jar van de beste kwaliteit is. Vervolgens verzenden wij jouw aankoop direct naar jouw huis op een tijdige en doeltreffende manier, zodat je kan genieten van jouw verrukkelijke lekkernij terwijl deze nog vers en smakelijk is. Jarlicious  is de beste keuze voor patisserie levering in de Wannegem-Lede. Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog onze scala home jars, andere gelegenheidsjars, en zoete lekkernijen om precies te vinden waar je naar op zoek bent.

jar-sweet-valentine-strawberry-champagne

Bestelling & levering

Bij Jarlicious heb je de optie om je bestelling vanuit Wannegem-Lede af te halen op een voorkooppunt of deze bij jou thuis in Wannegem-Lede te laten leveren. Als je kiest voor afhalen, kan je jouw inkoop afhalen op de plaats van jouw keuze. Hiervoor hoef je alleen maar jouw bestelling online te plaatsen via onze website. Als je kiest voor levering, wordt jouw favoriete jar voorzichtig aan huis bezorgd door ons! Weet je trendy verkooppunten die onze Jarlicious Jars nog niet in hun assortiment hebben, mag je ons steeds aanbevelen. Thx van het Jarlicious Team

*Meer info vind je ook via onze FAQ

CONTACTEER JARLICIOUS

Je kan onze dessert jars voor alle mogelijke feesten zoals familiefeestjes, etentjes, BBQ, lentefeesten, bruiloften, personeelsfeesten, communie, verjaardagen bestellen in Wannegem-Lede. Wij kunnen ons helemaal aan jouw wensen aanpassen. Hulp nodig bij een bestelling? Neem nu contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen 

Waarom kiezen voor Jarlicious?

dessert

Contact

Benieuwd wat Jarlicious voor jouw event of bedrijf kan betekenen?